top of page

Groepen

Voor groepen vanaf 9 personen hanteren wij een aangepast menu. Daarnaast is het mogelijk om bij Proeflokaal 1574 te borrelen, dineren of vergaderen voor grote groepen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen via ons mailadres reserveren@proeflokaal1574.nl
Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie krijgt in verband met onze kantoordagen.

 Wij helpen u graag verder!

Groependiner (max. 35 pers.)

Zo t/m do (vrijdag en zaterdag in overleg)

In ons restaurant gedeelte is er voor groepen van 9 tot maximaal 35 personen ruimte voor diner verspreid over verschillende tafels. Voor één lange tafel is de maximale capaciteit 16 personen.

Voor groepen bieden wij zowel 3 als 4 gangen keuzemenu's. Deze zullen altijd bestaan uit vis, vlees of vegetarische gerechten. We vragen bij groepen om diëetwensen en/of allergieën tenminste 3 dagen van te voren aan te geven, zodat wij hier rekening me kunnen houden.

3 gangen groepsmenu: €42,50 p.p.

4 gangen groepsmenu: €55,- p.p.

Bijpassend wijnarrangement:

3 gangen: €16,50

4 gangen: €22,-

U kunt er ook voor kiezen om met losse flessen wijn te werken. Hiervoor verwijzen wij jullie door naar onze wijnkaart.

Overige dranken zijn altijd op nacalculatie.

Borrel (max. 50 pers.)

Zo t/m do

Wij bieden van zondag t/m donderdag de mogelijkheid om ons restaurant gedeelte te gebruiken als borrelruimte voor groepen. Hierbij hanteren wij €9,- p.p. voor hapjes (uitgebreid borrel assortiment waaronder brood & smeersels, kazen, charcuterie en bittergarnituur).

De drankjes zijn altijd op nacalculatie en het assortiment bestaat uit bier, wijn en fris. Voor onze wijnen kunt u altijd van tevoren een selectie maken, waarbij we u natuurlijk altijd kunnen adviseren voor een passende selectie in diverse prijsklassen.

Bij het gebruiken van ons restaurant als besloten ruimte voor een borrel, vragen wij om een minimale besteding van €750,-. Als dat bedrag niet wordt behaald met consumpties, zijn wij genoodzaakt het aan te vullen tot het minimale bestedingsbedrag in de vorm van zaalhuur.

Vergaderen (max. 35 pers.)

Ma t/m vr

U kunt ons restaurant gedeelte gebruiken als vergaderruimte tot maximaal 35 personen. In het centrum van het mooie Leiden komt u ongetwijfeld tot creatieve ideeën en oplossingen.

U kunt gebruik maken van deze ruimte voor vergaderingen voor €29,50 p.p. Hiervoor krijgt u de gehele dag koffie, thee en water, serveren wij een lunch en kunt u gebruik maken van onze faciliteiten zoals tv-scherm, speakers, WiFi, camera (voor digitale deelnemers), pen en papier.

Neem voor meer informatie of vragen contact op via info@proeflokaal1574.nl

bottom of page